onsdag 11 maj 2011

En win, win, win situation

Vit ufo-squash

Ampeljordgubbar från Odla.nu , undrar om det kommer några bär i år.

Grön squash

Omskolad, blommande paprika med gräsgödsel  i krukan. 


Lunden med stenröset efter grov rensning. Tänk att en sån pärla gömde sig där bakom vassa ros-buske-grenar och döda pinnar.


Idag har jag fortsatt att skola om paprika, chili och tomat i svarta 10-litershinkar och lagt gräsklipp ovanpå. Tänk att lite gräs som ändå ska väck innehåller så mycket näring. Dessutom hjälper det, det dyrbara vattnet från att avdunsta. En win,win,win situation så att säga.
Jag har även gått en kort promenad och grävt upp daggkåpa, och ngn rosa-lila blomma, tänkte plantera den brevid vallörten jag grävde upp under en annan promenix. Under en rosa nypon-ros höger om ytterdörren. Sen har jag sågat bort en massa grenar. Jag skymtade nämligen en stor stenhög med en stor kaprifol bakom så jag har gått på som en galning med både såg och sekatör. Nu börjar det formas en härlig halvskuggig lund, perfekt för fikapauser mitt på dan. Luktärten jag satte häromdan har grott och den vita squashen likaså. Nu börjar det åska så det är bäst att att dra ut sladden. Önskar er en mysig kväll allihopa!

1 kommentar:

  1. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    SvaraRadera

Tack för att du delar med dig av dina tankar <3