tisdag 17 maj 2011

Kattungar! och nästan mogen Hungarian Black


Hungarian black, c:a 3 månader. Det kliar i fingrarna ska ni veta. Men några dagar till ska den nog få hänga och gotta till sig. Ser ni så vackert den slingrar? Men hur ska man skörda dem, ska man ta av den med hela lianen eller?
Ska bli kul o se om den är mild eller iaf lite sting i den. Hoppas det - läst olika som vanligt.

I dagarna har jag rotat igenom världens bästa paket som kom med posten. Jag är med i en fröbytarlista. Ungefär som ett kedjebrev fast med fröer och bara en att skicka vidare till. Så himla kul grej alltså! Kändes ju som julafton med alla dessa fröer att välja och vraka mellan. Jag sparade 7 påsar och la i 7 påsar. Sparade bla på lila bondböna och ruccola. Ska skriva upp dem  här imorn. Idag är jag seg som bara den. Stormen yr och regnet öser ned, så blir mest mys ikväll med dem här. Ha det gott!


4 kommentarer:

 1. underbart! både med fröerna, katterna och myset :) //svava

  SvaraRadera
 2. Godis, vad söta dom är, blir lite avundsjuk :) Dom är ju som gulligast när dom är pyttesmå. Vi har två vildkattor som vi har fått tama, men dom var större än dina kattungar när vi fick röra vid dom. Dom är också gulliga.
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Hihi ja dem är verkligen bedårande <3

  Oj Det måste vart en utmaning, men så himla fint. Älskar katter. Dem ger så himla mycket, och man kan inte låta bli att älska dem ännu mer tillbaka.

  SvaraRadera

Tack för att du delar med dig av dina tankar <3