fredag 8 april 2011

I Final!

För ett tag sedan skrev jag här att jag var med i en tävling hos Norrmejerier. Jag komponerade en egen yoghurt-smak och sen har folk fått rösta på den, eller någon annan smak de gillar.
O nu ligger det till som så att jag är i FINAL!!!  Sinnenas symfoni heter min. En av tolv starka smaker. Så kuul! Hoppas, hoppas jag vinner kylskåpet då vårt gamla pajade i ett åskoväder. Under vintern har det ju gått bra men nu behöver vi verkligen ett nytt. Men bara skoj att vara kreativ ju, och att så många röstat på den att jag hamnat i final.

En mycke bra start på dagen som kanske ger extra kraft under ett eventuell krusbärs-buskes-förflyttning senare under dagen.

Kaffe-skål! // Ellinor

4 kommentarer:

 1. Heej!!!

  Grattis till finalplatsen.... sååå kul!!!

  Du undrade över en planta jag visade på bild.... Det är en digitalis (fingerborgsblomma)... En av mina favoritblommor :-)

  Ha en trevlig helg!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Tackar! Känns riktigt bra med en finalplats faktiskt :)

  Tack så himla mycket för hjälpen! Vore ju supertrevligt om det är Digitalis, dem är ju såå bedårande :)

  Ha det gott! // Ellinor

  SvaraRadera
 3. Grattis till din finalplats, håller tummarna för att det ska gå bra. Vad kul att du har hittat till mig så att jag hittade din mysiga blogg. Det låter helt underbart att få bo så nära naturen, hit kommer jag gärna och hälsar på igen.
  ha en fin helg.
  Pella

  SvaraRadera
 4. Hej Pella, Va kul du tittar förbi! Det är verkligen underbart. Frisk luft och massa stjärnor i skyn. Ja dem är väl alltid massa men fler syns här bortom neon-skyltarna ;)

  ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du delar med dig av dina tankar <3